woensdag 18 november 2015

PARADE

Finally finished my animated short-film: Parade!
First public screening: December 5th 2015 at London International Animation Festival

TEX Patty test

De korte animatiefilm TEX is geselecteerd voor de 4e lichting van Nu of Nooit! Animatie.
De 25 minuten durende film 'TEX' wordt een combinatie van animatie en live action. Marc Veerkamp en Tingue Dongelmans zijn verantwoordelijk voor het scenario en Albert Jan van Rees voor de regie van het live action gedeelte.
TEX wordt geproduceerd door Ka-Ching Cartoons in samenwerking met de VPRO, het Mediafonds en het Filmfonds. BosBros is de co-producent van dit project, en zal het live-action gedeelte voor zijn rekening nemen.
De film zal voor het eerst vertoond worden op het Cinekid festival 2016, en is in de kerstvakantie 2016 op televisie te zien bij ZAPP.
Walkcycle-testje voor de film TEX, wat ik geanimeerd heb van het 'rubberhose' karakter Patty.

De avonturen van Piet Pelle op zijn Elektrieke Gazelle




Piet Pelle op zijn Gazelle
Piet Pelle op zijn elektrieke gazelle - 'Het Nieuwe Fiets Plan' voor werknemer

Project: a set of animations for bike brand Gazelle for the new electric bike, based on the famous character 'Piet Pelle' and the original cartoon from the 1930's. Storyboards: Ka-chingcartoons. Animation: Ka-chingcartoons, Digna van der Put, Elain van der Heiden, Natali Voorthuis.

VSB FONDS

Druk maar op de knop!
Op een muur van 6 x 4 meter in de entreeruimte van het VSB kantoor te Utrecht wordt een 2D animatiefilm geprojecteerd die de uiteenlopende projecten vertegenwoordigd die het VSB fonds sponsort. Kunst, cultuur en samenleving staan hierbij centraal. Hanneke van der Linden (Hanimatie.nl) heeft in opdracht van Xpex een storyboard gemaakt en mij erbij gevraagd om een deel van de film te animeren. (akker t/m het klappende omaatje)